Estem especialitzats en tot el que fa referència a la imatge i el so, tant en àmbits domèstics com professionals. La nostra passió és, però, l'Alta Fidelitat i el Cinema a Casa.

* Projectem tècnicament la instal·lació, configurant els cablejats, les ubicacions dels altaveus, les pantalles, els suports, les antenes, les dimensions dels aparells... Fins i tot podem fer-vos una proposta de mobiliari adient pels aparells.

* Assessorem en l’adquisició d’un conjunt d’elements en funció dels interessos i del pressuspost del nostre client, i sempre amb la coherència i l'honestitat que la nostra experiència ens dicta, com per exemple, amplificadors, reproductors de DVD i BR, altaveus, pantalles de TV de plasma i LCD, canó i pantalla de projecció...

* Instal·lem el vostre equip amb cables i components de la màxima qualitat, amb la intervenció del nostre equip de decoradors, electricistes, fusters i pintors.

* Mantenim i reparem el vostre equip, estigui o no en garantia. Procurem fer un servei molt ràpid, i en la mesura del possible, substituir-lo temporalment fins que el vostre torni a estar en perfectes condicions de funcionament.

· Cinema a casa
· Hifi Stereo
· Imatge i Televisió
· Megafonia
· So professional
· Sales de projecció i cinema
· Instal·lacions a mida
· Accessoris i cables
· Atenció personalitzada


Creus Imatge i So - C/Torres i Bages, 2A, Local 4 - 08201 Sabadell - Tel. 937 258 568 - creus@creusimatgeiso.cat
Seguiu-nos a Facebook
Seguiu-nos
a Facebook